Bomöte 12 maj

Måndag 12 maj 19.00 är det bomöte för alla hyresgäster, medlemmar som icke medlemmar.

Vi träffas i lokalen på Sjöviksbacken där vi samtidigt bjuder på fika.

Samla på dig idéer och förslag! I år är möjligheterna större att kunna genomföra olika aktiviteter och vi ser fram emot att få reda på vad du  vill göra och vad som är viktigt för dig.

Varmt välkommen!

2 thoughts on “Bomöte 12 maj”

 1. Hej!Jag är osäker på om jag kommer kunna komma, så jag skriver mina förslag här!

  1. samverkan med företagen i husen. Vore kul att lära känna dem, veta mer om dem, se vad vi har att ge varandra.

  2. Barnen! Det är så svårt att lära känna varandra här. De med små barn träffas kanske i sandlådan. Men vi som har barn typ 6-12 år. Kan vi inte ha typ schackträffar, Minecraftparty, bakstuga, makerspace, programmeringskurs, dockmöte, appbytardag, klädbytardag osv? Jag genomför gärna denna typ av arrangemang, i föreningslokalerna, men då behövs kontakt med alla familjer med erbjudanden och möjlighet till intresseanmälan. Hur skulle detta kunna skötas?

  3. Jag har någon lös tanke om att det ska höras när lokalen är öppen. Nån fin klocka eller signaturmelodi som vi kan spela upp ett par gånger över gårdarna, så alla boende vet att nu är det nåt på gång, kom ner och fika!

  4. Bjud in alla boende att komma ner med fina dukar, servetter, gardiner, mattor, vaser, tavlor till lokalerna som vi kan inreda med! Resterna kan vi kanske hitta någon som kan köra till Stadsmissionen med?

  5. Just en bytardag för barnkläder, och kanske en separat för skridskor och skidor och inlines och sparkcyklar och whatever, kunde ju vara asbra! Jag är gärna med och ordnar! Igen, tydliga anslag i alla portar krävs va?

  Heja er i styrelsen!

  1. Hej Anna.
   Vad glad jag blir av alla dina förslag! Vi tar absolut med alla till bomötet. Att satsa på aktiviteter för barn i dem åldrarna är perfekt.
   Vi har också pratat om att i samband med att lokalerna piffas lite så ska vi höra oss för om boende kanske har något av det som behövs.
   /Andrea

Kommentarer inaktiverade.