Förslagslåda

Lämna dina idéer och förslag till oss i styrelsen. Stort som smått.

Vill du att vi ska bevaka en speciell fråga inom hyresgästföreningen eller vill du förändra något på din gård. Kanske tycker du att vi ska ta upp något med Stockholmshem eller har förslag på en aktivitet för alla oss boende här.

Skriv ner det och lämna som kommentar här eller maila oss i styrelsen.

12 thoughts on “Förslagslåda”

 1. Vad fint med en sajt! FIn är den också!

  Förtydliga gärna på startsidan om nyhetsbrevet är på e-post eller papper.

  Hälsningar anna

  1. Hej Anna!

   Tack! Vad kul att du är ute på sajten. Den är under utveckling och jag kan lova att den kommer att bli bättre.

   Hm, intressant, jag tänkte att det var uppenbart att nyhetsbrevet e-postas då man bara lämnar sin mail. Men det kanske det inte är…

   Bästa hälsningar/
   Andrea

 2. Hej! Även jag vill instämma i att sajten är mycket fin! 🙂

  Tänkte komma med ett litet förslag:
  Det är inte bara en gång som jag har händerna fulla på väg ut ur porten och irriterat mig på att jag måste ställa ner sakerna för att kunna komma åt det lilla vredet bakom handtaget för att kunna låsa upp och ta mig ut ur porten. Vredet är svårt nog att komma åt utan packning.

  Visst vore det väl önskvärt att få en tryckknapp på insidan av porten som man kan peta till med handrygg, knä eller vad man nu har ledigt? Har lyft denna fråga med Stockholmshem utan att få gehör så jag tänker att detta kan vara något för föreningen att driva istället.

  1. Hej.
   Bra förslag!Vi tar upp det på nästa samrådsmöte med förvaltaren och får hans input.

   Hälsningar/
   Andrea

  2. Hej,

   Det vore faktiskt mycket smidigare om de föråldrade portkodlåsena byts ut mot lås med kodbricka. Och att denna kodbricka fungerar med alla lås i huset(portar, cykelrum, barnvagsrum, soprum osv. ).

   Och varför har det inte installerats några portkodlås från innergården?

   1. Hej.

    Kodbricka – menar du ung. en sån som är till garaget,som man håller emot och så öppnas dörren?

    /Andrea

     1. Jag har pratat med vår förra fastighetsskötare om det. Det är tydligen JM som installerade och Stockholmshem kunde inte påverka det tydligen. De hade också hellre velat haft kodbricka istället för kodlås.

      Kul med den här sajten förresten, upptäckte den först idag!

   2. Hej.

    På senaste samrådsmötet med förvaltaren 9/9-14 tog vi upp frågan. Att byta till en sådan öppnare är inte aktuellt då det är en stor kostnad och ofta mycket fel på dem vilket även det medför stora kostnader. Protokoll från samrådsmötet kommer läggas upp här på sajten under Läsvärt .
    /Andrea

 3. Det slängs en hel del bra möbler vid sjöviksbacken, synd. Det kostar både för oss i form av höjda hyror (skrymmande sopor kräver extra sophämtning, vilket vi boende får betala i slutändan) och är synd för miljön. Varför inte skapa en flik för skänkes/ Säljes här på hemsidan?

  1. Hej,

   Bra förslag. Jag ska ta upp det på nästa styrelsemöte och se vad vi kan resten av styrelsen tycker. Tack för förslagaet.
   Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

-din lokala hyresgästförening