Aktiviteter våren 2016

Hej,

Nu drar vi igång våren 2016 och vi i styrelse har nu planerat vad vi ska göra under våren.

Vi startat stort och kommer att dra igång ett förarbete för att starta Grannsamverkan i vår förening då det har varit flera inbrott i området under framförallt vintern. Detta arbeta kommer att fortgå under hela våren med olika aktiviteter.

13 april klockan 19.00 i vår träfflokal på Sjöviksbacken, har vi bomöte där vi önskar ett stort intresse från er om hur ni vill att föreningen ska utvecklas och vad vi ska göra tillsammans. Vi kommer även då att passa på att informera mer om Grannsamverkan och ta emot synpunkter som ni vill lyfta till Stockholmshems förvaltare.

17 april kombinerar vi bytardag med cykelverkstad och städa i pallkragarna. Möjligheten att byta barnkläder och barnleksaker kommer att finnas mellan kl. 12-15, medan cykelverkstan och pallkragarna håller på lite längre. Blir det bra väder firar vi med grillning under eftermiddagen. Inbjudan kommer lite längre fram.

26 april ska styrelse träffa vår förvaltare för ett samrådsmöte.

28 maj avslutar vi med traditionell grillfest, denna gång uppe på Sturehillsvägens gård. Mer information om detta kommer längre fram.

Människor som äter vid bord utomhus.

Under våren kommer styrelen även att undersöka möjligheten att utöka föreningen med de hyresrätter Stockholmshem har nere på Sjöviksvägen/Fredsborgsgatan. Så är det någon som har bekanta som bor där är ni välkomna att kontakta styrelsens ledarmot Jonas som kommer att hålla i detta och ta kontakt med de boende i det huset. Jonas kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan och i portarna i anslagstavlan.